Restauratie – meubelstoffeerderij ’t Singeltje

Restauratie van een meubelstuk gaat nog een stuk verder dan alleen stofferen. Wij kunnen ons levendig voorstellen dat u erg gehecht bent aan een bepaalde stoel of bank. Maar dat de staat van het meubel dusdanig is dat deze echt niet meer te gebruiken is. U moet dan denken aan losse houtverbindingen, gebroken leuningen en andere permanente beschadigingen.

Wellicht denkt u nu dat uw stoel of bank verloren is, maar vaak kunnen we uw meubels toch nog opknappen. Wij hebben vaker klussen waarbij echt werkelijk alles uit elkaar gaat. Na een deugdelijke restauratie van het frame, kunnen we het geheel afwerken met een mooie, duurzame stof of leer naar keuze. In onze winkel vindt u een breed scala aan meubelstoffen die wij kunnen toepassen.

Naast stoelen en banken, komt het geregeld voor dat wij reparaties en restauraties uitvoeren op kasten, dressoirs of andere meubelstukken. Dat kan zijn lijmen van gebroken onderdelen, het bijwerken van beschadigingen maar ook houtworm behandeling en politoeren.

Voor elk wat wils. Bekijk de ruime collectie meubelstoffen in onze winkel in Voorburg.

restauratie bioscoopstoel                         restauratie                         restauratie oude stoel